Belföld

2010.03.24. 16:06

Szórólapozókat üldözött a balesetet szenvedett képviselő?

Hármas karambol részese volt szerdára virradóra Iszkaszentgyörgyön egy fideszes képviselő-jelölt. Az MTI úgy értesült, Törő Gábor kocsijával egy másik autó nyomába eredt, az abban ülők ugyanis őt ócsárló szórólapokat terjesztettek. Egy kanyarban összeütközött a két kocsi, majd beléjük futott egy harmadik autó.

MTI

Három autó ütközött szerdára virradóra Iszkaszentgyörgyön, személyi sérülés nem történt. Az MTI értesülése szerint a karambol részese volt a Fidesz-KDNP egyik Fejér megyei országgyűlési képviselőjelöltje, aki a helyszínen lemondott mentelmi jogáról.

A megyei rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint a baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják.
   
Az MTI más forrásból úgy tudja, hogy az országgyűlési képviselőjelölt kocsijával egy másik autó nyomába eredt, az abban ülők ugyanis őt ócsárló szórólapokat terjesztettek. Egy kanyarban összeütközött a két kocsi, majd beléjük futott egy harmadik autó.
   
A baleset valamennyi részese megfújta az alkoholszondát, s az egyiküknél sem mutatott pozitív értéket. Az országgyűlési képviselőjelölt a körülmények kivizsgálása érdekében lemondott mentelmi jogáról.

 Közlekedésrendészeti kérdésnek tartja iszkaszentgyörgyi koccanásos balesetét Törő Gábor, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje, aki az MTI-hez eljuttatott közleményében rögzíti: a hatóság dolga kivizsgálni a körülményeket, ezt a  munkát pedig jogkövető állampolgárként mindenben segítette és segíti.

"Ennél sokkal súlyosabb kérdés az MSZP minden eddiginél gátlástalanabb mocskolódó kampánya. Gyalázkodásban, hazudozásban, politikai ellenfelei lejáratásában az MSZP most már nem ismer határt. Ez tűrhetetlen, a korrupciós ügyeikbe belebukott szocialistáknak azonnal be kell fejezniük aljas hazudozásaikat" - áll az áprilisi parlamenti választáson Fejér megye 5-ös számú választókerületében induló jelölt szerdai közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!