Belföld

2010.03.27. 15:20

Szóváltás után szúrás: Megkéseltek egy fiatalt Szegeden

Életveszélyesen megsérült az a fiatal, akit többször is megszúrtak ismeretlenek péntek éjszaka egy szegedi szórakozóhely közelében.

MTI

A rendőrség adatai szerint a férfi nem sokkal éjfél előtt az egyik szegedi szórakozóhely közelében szóváltásba keveredett ismeretlenekkel, akik bántalmazták - mondta Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
  
A sértett ezt követően betért a presszóba és italt kért volna, azonban a felszolgálónak feltűnt, hogy vendége több sebből vérzik, és mentőt hívott. Kiderült, hogy a fiatalembert több helyen is megszúrták, a férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett - közölte az őrnagy.
   
A rendőrség életveszélyt okozó testi sértés gyanúja alapján indított büntetőeljárást.

A rendőrség közlése szerint néhány órán belül a látókörükbe került két szegedi fiatalember, aki feltételezhetően a sérüléseket okozta. Gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vették őket - olvasható a rendőrség honlapján megjelent közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!