Belföld

2010.03.20. 12:30

Választás 2010 - Megpróbáltak betörni az V. kerületi Fidesz-irodába

Ismeretlenek megpróbáltak betörni péntekről szombatra virradó éjszaka a Fidesz V. kerületi irodájába, azonban sikertelenül jártak - közölte a belvárosi Fidesz kampányfőnöke szombaton.

MTI

Puskás András tájékoztatása szerint szombat reggel a Cukor utcai iroda vezetője vette észre, hogy megpróbáltak betörni a helyiségbe, ugyanis feszítővasakat, pajszert talált az iroda előtt, amelynek rácsa félig szét volt nyílva. A kampányfőnök szerint elképzelhető, hogy megzavarták az ismeretlen tetteseket, akik végül nem jutottak be.
   
A helyiségben riasztórendszer működik, így ha sikerült is volna bemenniük, az azonnal jelzett volna. Az iroda védelmét azonban megerősítik, kinti kamerát is felszerelnek - mondta, hozzátéve, hogy az anyagi kár nem jelentős.
   
A kampányfőnök megjegyezte, azt nem tudják, milyen okból kísérelhették meg a betörést, csak remélik, hogy nem politikai okokból.
Közölte: a történtek miatt feljelentést tettek a rendőrségen.
   
Pap Judit, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI érdeklődésére elmondta, betörési kísérletről kaptak bejelentést, amely péntek este nyolc és szombat reggel tíz óra között történhetett. Az V. kerületi kapitányság megindította az eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!