Belföld

2009.04.16. 09:33

Zuschlag mobiljával folytatódott a per

Kecskemét - Folytatódott a Zuschlag-per a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon, ahol az elsőrendű vádlott cellájában talált mobiltelefonok híváslistájának vizsgálatáról számolt be <i>Fodor Endre</i> tanácsvezető bíró a csütörtöki tárgyalási nap kezdetén.

nincs nev

A Zuschlag János és két további fogvatartott cellájában talált három mobiltelefon vizsgálata, azaz a beérkezett szakértői vélemények és a híváslisták alapján a bíróság megállapította, hogy a telefonok Zuschlag János felesége és édesanyja, valamint egy harmadik személy birtokában voltak korábban. 

Fodor Endre tanácsvezető bíró elmondta: "a mobiltelefonban el volt mentve" Lados István másodrendű vádlott otthoni telefonszáma. 

A vizsgálat szerint három azonosítható személlyel történő kapcsolattartásra használták a telefonokat, akik kapcsolatba hozhatók az üggyel. 

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség bűnszervezet tagjaként, különösen nagy kárt okozó, folytatólagosan elkövetett csalás bűntette és más bűncselekmények elkövetése miatt nyújtott be vádiratot Zuschlag János és 15 társa ellen. 

Zuschlag János, aki egykor az MSZP országgyűlési képviselője, a párt megyei szervezetének ügyvezető elnöke volt 2007. szeptember 21-étől előzetes letartóztatásban van.
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!