2015.10.18. 10:23

Szemétszedés önkéntesekkel

Bő – A Soproni Vízmű Zrt. Bő Község Önkormányzatával közösen szervezett szemétszedési akciót a bői vízbázis utánpótlódási területén.

Kovács Ágnes

Bő Község Önkormányzata és a település vízellátó rendszerét üzemeltető Soproni Vízmű Zrt. közösen szervezett szemétszedési akciót a bői vízbázis utánpótlódási területén. A hulladékgyűjtést a Bő község közigazgatási területén található vízbázis közelében észlelt illegális hulladéklerakás indokolta.

A vízbázisból Bő, Bük, Gór, Chernelházadamonya és Répceszentgyörgy lakossága kapja az ivóvizet, így ennek megóvását mind Bő község, mind a szolgáltató fontos feladatának tekinti és kiemelten kezeli.

Az október 9-én megtartott hulladékgyűjtési akción közel harmincan - köztük bői és soproni önkéntesek - vettek részt. Hatékony munkájuk eredményeként több mint 50 szemeteszsák telt meg vegyes hulladékkal. A Soproni Vízmű Zrt. ezúton is szeretne köszönetet mondani mindazoknak, akik időt és energiát nem kímélve végezték ezt az áldozatos munkát az ivóvízkészlet védelme érdekében. Az önkéntesek által összegyűjtött hulladékot rendben elszállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!