Borászat

2016.11.14. 17:47

Legyen borszakértő!

Körkép - Szeretne borszakértő lenni? Most a Vas Népe ajánlásával ezt egy nap alatt elérheti egy általunk is támogatott fővárosi képzésen.

Turbók Attila

- Egyedülálló lehetőséget kínál olvasóinknak lapcsoportunk: a borral szakszerűen ismerkedni kívánó érdeklődők olyan nyolcórás, egynapos tanfolyamon vehetnek részt, amelyen elsajátíthatják a borkóstolás alapvető kifejezéseit, képességeit.

A résztvevők megismerkedhetnek a borok jellegzetességeivel, a látás, szaglás és ízlelés útján történő minősítések rendszerével Fotó: VN-archív

A Budapesten, szombati napon rendezendő tanfolyam foglalkozásait Magyarország első boriskolája, a Borkollégium felkészült és elismert tanárai tartják. A képzés alatt 12-féle tétel kóstolásán keresztül lehet ismereteket szerezni Magyarország jellegzetes borairól, a borkóstolás tudnivalóiról. A résztvevők megismerkedhetnek a különféle borok összetevőivel, jellegzetességeivel, a látás, szaglás és ízlelés útján érzékelhető minősítések rendszerével,  a  mindezekből levonható következtetések fogalmaival.

A november 19-i tanfolyamra ügyfélszolgálati irodáinkban lehet jelentkezni november 18-áig. Aki a december 17-i tanfolyamon szeretne részt venni, az december 16-áig jelentkezhet. Megyekártyával rendelkező előfizetőink jelentős, 15 százalékos kedvezményt kapnak a részvételi díjból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!