Borosta

2014.11.19. 12:26

A bakancs a menő

A bakancs a lehető legdivatosabb viselet, ha még mindig nem ebben jár, akkor valami elkerülte a figyelmét.

Budai Dávid

A legelvetemültebb sportcipő rajongóknak is be kell most már ismerni, hogy vége. Be kell vágni a félcipőt a sarokba, vagy a szekrény aljára száműzni, de még jobb, ha egy dobozba tesszük azzal a felirattal: kinyitni csak tavasszal. Itt az idő megszabadulni tőle. A hideg idő és a divat is egy irányba mutat, a bakancsok felé.

Hábetler Zoltán – divatcipő üzlet tulajdonos. Fotó: Hábetler Zoltán

Pedig vannak emberek, akik irtóznak a bakancsoktól, a katonaság és egy hajdan volt túrázás emlékképei mögött nem akarják észrevenni a letisztult formákat és azt, hogy aki menő, az bizony bakancsban siklik a fő téren. Az idei szezonban a női és a férfidivatban is rendkívül divatosnak számítanak a bakancsok. Barna, fekete vagy szürke, mindegy, ha a három szín közül választ biztosan jól dönt.

A bakancsnak több előnyös tulajdonsága is van télen, szemben a sportcipővel: nem fázik benne a lábunk, védi a bokánkat, nincs az a havazás, ami otthon marasztalna és most ez a divat, a sportcipő viszont nem az.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!