Borosta

2015.04.22. 17:24

A mozgás nem elég, ha fogyni szeretnénk?

A férfiak kevésbé képesek ételt megvonni maguktól. A mozgást viszont nem lehet megúszni.

Budai Dávid

Mivel állítólag a nők többet foglalkoznak a testükkel, a diétareklámok általában el is kerülik a férfiakat. A valóságban a helyzet az, hogy a férfiakat nem lehet megetetni korpás kenyérrel és nyúleledelnek tűnő salátákkal, hiszen a libazsíros kenyér szalonnával sokkal finomabb, különösen éjféltájban. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy a férfiak nem túlzottan szigorúak magukkal szemben, ami a táplálkozást illeti. Ráadásul a diéta ellen szóló legfontosabb érv, hogy izomvesztéssel jár, akkor pedig ugrott a kondibérlet ára.

A férfiak ezért a mozgást részesítik előnyben bármiféle koplalás helyett, ami addig rendben is van, ha konditermes ábrándjainkat nem sörrel a kezünkben szövögetjük. Az izomzat viszonylag hamar le tud épülni, ha kihagyunk pár edzést, ha pedig még el sem kezdtük, akkor nagyon bele kell húznunk, mert itt a nyár.

A mozgással azonban nem oldunk meg mindent, sajnos ha hízásnak indult a testünk, kénytelenek leszünk mi is diétázni. A diéta szörnyű dolog, le kell mondanunk a zsíros ételekről és sajnos a baráti sörözésekről is. Jó hír viszont az, hogy ha kellőképpen sokat mozgunk, akkor egyre több engedményt adhatunk magunknak. Ami biztos, hogy a mozgást nem tudjuk megúszni, a szigorú diétát viszont simán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!