Borosta

2014.12.17. 20:40

Luxus övcsat férfiaknak

A svájci Roland Iten luxuskiegészítőkkel foglalkozó márkának a férfiak számára külön termékvonala is van Mechanical Luxury for Gentlemen néven.

Egyik legexkluzívabb ruházati kellékük pedig egy rongyrázó gazdagok között is meglehetősen húzósnak számító övcsat. A Calibre R822 övcsatra a Predator becenevet aggatták. Egy olyan extravagáns ékszerrel van dolgunk, ami érdekesen ötvözi a bonyolult mechanikai megoldásokat a különleges drágakövekkel és a svájci órák precíz szerkezetével.

Az övcsat egészen pontosan 167 mechanikus alkatrészből áll. Fotó: archív

A díszes övcsatban egészen pontosan 167 mechanikus alkatrész bújik meg, 387 darab gyémánt fut rajta végig összesen 14,15 karátos értékben, a fémalapot pedig titánbevonat adja. Öntisztító mechanizmusa segítségével különösebb karbantartást és fényezést nem igényel a kiegészítő, egy biztonsági zár pedig megakadályozza, hogy elengedje az egyébként könnyen beleilleszthető övet.

A könnyű kezelhetőségről is gondoskodtak a készítők, hiszen egy egykezes mozdulattal hamar lazítani lehet a szorításán, ha épp ülünk. A feszes beállítást pedig inkább sétához vagy sporthoz ajánlja a gyártó, bár elég elvetemültnek kell lennie annak, aki ilyen luxuskiegészítővel felszerelkezve futni indulna.

Összesen csak három darab készül a Predator övcsatból, darabját pedig elképesztő magas áron, 400 000 dollárért kínálják, ami 100 millió forintnak felel meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!