Borosta

2012.04.04. 18:31

Nincs határ - Vallatás minden áron

Megdöbbentő, rideg és mégis izgalmas – ezek a szavak jutottak eszembe először a Nincs határ című akcióthriller megnézése után. Samuel L. Jackson amúgy is a kedvenc színészeim közé tartozik, s ebben a filmben sem okozott csalódást.

Bajdó Bettina

Végig ô vitte a hátán a produkciót. Már maga a sztori is érdekes: Mr. Younger (Michael Sheen), a terrorista azt állítja, három atombombát rejtett el az Egyesült Államok egy-egy városában. A terrorista feladja magát, az Államok pedig egy pszichopata szadistát kér fel vallatótisztnek, H-t, azaz Samuel L. Jacksont. H pedig segédjének Brody ügynököt (Carrie- Anne Moss) választja. Elkezdôdik a vallatás, s a kínok kínját kell kiállni a terroristának. S hogy mi lesz a vége? Természetesen a csavar itt is megtalálható. Nem árulom el, hogy győz-e a jó vagy felülkerekedik-e a rossz, mert ez tényleg olyan film, amit érdemes végignézni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!