Bük

2015.01.18. 17:54

Bükön is felvirradt a nagy nap: háromszázan látogattak el az Esküvő Kiállításra

Bükfürdő - Januárban végigsöpör az országon a közelgő esküvőszezon szele: ezt jelzik az egymást érő rendezvények, kiállítások. Vasárnap Bükön is elérkezett a nagy nap.

Tímár Gergely

Egresits Georgina, a rendezvény szervezője abban látja a rendezvény sikerét, hogy minden évben cserélődik a közönség, hiszen a látogatók mind házasulandó párok. A kiállítók már visszajáró „vendégek", így ők maguk is népszerűsítik az eseményt.

– Nagyon jó a kapcsolat a szombathelyi és a soproni esküvő kiállítás szervezőivel is. Egymást támogatjuk, egymás rendezvényeit is népszerűsítjük – mondja Egresits Georgina.

 

Mivel Bük két megye határán fekszik, a rendezvény azt a célt is szolgálta, hogy a Vas megyei párok megismerjék a soproni szolgáltatókat és fordítva. A trendeknek megfelelően évről évre növekszik a kiállítók száma, idén például a tűzijátékok és a DJ-k ideje jött el. Ez a két szolgáltatás újdonságként van jelen az eseményen, de megtalálhatók zenekarok, fotósok, videósok, dekoratőrök, vőfélyek is. A növekvő igény miatt a kiállítás területe jövőre növekedni fog, a cél az, hogy egy nagy rendezvényterembe tudják majd elhelyezni az összes kiállítót. A tavalyi 250 fős közönség után idén 300 fős látogatottsággal számoltak. A vásárlóerő is növekszik az előző évekhez képest. A házasulandókedv mellett az igények is emelkedőben vannak. Míg két-három évvel ezelőtt a kisebb létszámú lakodalmak voltak a jellemzőek, idén 100-150 fősek a rendezvények, tehát egyre nagyobb létszámú esküvőkre tartanak igényt a párok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!