Bük

2014.09.01. 16:22

Életet mentett a Fidesz-aktivista

Bük – Nem várt fordulatot vett a Fidesz támogató aláírásgyűjtő kampánya Bükön. Pócza Csaba polgármesterjelölt egyik aktivistája, Moór Adrián ugyanis megmentette Kiss József életét.

Cseszkó Tamás

– Ha a fiatalember nem jött volna, én már valószínűleg nem élnék – mondta a büki Kiss József a Markusovszky kórházban hétfőn, ahol Pócza Csaba, a Fidesz büki polgármesterjelöltje és Moór Adrián, a párt egyik aktivistája látogatták meg. A férfi múlt csütörtökön lett rosszul, utólag stroke-ot diagnosztizáltak nála.

– Egész nap remegtem, egyszer csak elestem, senki nem volt otthon – kezdte a történetet Józsi bácsi. Mint mondta, már órák óta a padlón feküdt, tudta, hogy nincs értelme segítségért kiabálni, úgysem hallaná meg senki.

A képen balról jobbra: Pócza Csaba, Moór Adrián, Kiss József (Fotó: Cseh Gábor)

– Nem tudtam, mitévő legyek, képtelen voltam megmozdulni – elevenítette fel a történteket. Ám pár óra múlva megszólalt a csengő, Moór Adrián mit sem sejtve kereste Józsi bácsit, hogy támogassa Pócza Csabát aláírásával. Az ajtó zárva volt, végül a szomszédok segítségével az ablakon keresztül másztak be, és mentették ki a férfit, akit rögtön a Markusovszky kórházba szállítottak.

– Holnap szerencsére hazaengednek, kifogástalan ellátásban volt itt részem – mosolygott Józsi bácsi, majd köszönetet mondott Moór Adriánnak a segítségért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!