Bük

2014.10.02. 18:40

Megjavítaná a hidat

Bük - Sajtótájékoztatót tartott Pócza Csaba, a Fidesz polgármesterjelöltje, ahol többek között fejlesztési elképzeléseit is ismertette.

Cseszkó Tamás

Pócza Csaba szerint az elmúlt napokban kiderült, hogy egyre többen támogatják programját, amelynek alapja a turizmus és az ipar további fejlesztése, a város építése. A mostani sajtótájékoztatón többek között arról is szó esett: itt az idő, hogy kezdjenek valamit az úgynevezett Fekete úttal. A Répce folyóig Büké, a folyón túl viszont Csepregé az út, amely jelenleg elég rossz állapotban van. Azért nevezik feketének, mert annak idején fekete salakkal töltötték fel.

- Az a célunk, hogy fejlesztvén a térséget, a Répce egyik volt mellékágát megtisztítsuk, és persze megjavítsuk a folyón átvezető hidat - mondta Pócza Csaba, hozzátéve, hogy a tavaszi árvizes elöntés is bizonyítja, azonnal cselekedni kell. A polgármesterjelölt szavai szerint így fellendülhet a kerékpáros turizmus, valamint a csepregi pincéket és horgásztavakat is könnyebben lehet majd megközelíteni. Érdeke tehát mind a csepregieknek, mind a bükieknek, hogy közösen összefogva új turisztikai beruházás indulhasson el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!