Bulivan

2009.12.11. 07:00

Új Timbaland album karácsony előtt

December 7-én jelent meg a népszerű rapper, zenei producer és szövegíró Timbaland soron következő albuma. Az új nagylemez a 2007-ben kiadott, többszörös platinalemez Timbaland Presents Shock Value folytatásának tekinthető.

Gyuricza Ferenc

A Timbaland Presents Shock Value II. című album elkészítésében olyan ismert sztárok működtek közre, mint Justin Timberlake, Katy Perry, Miley Cyrus, The Fray, Chris Daughtry, Brandy, valamint Chad Kroeger, a Nickelback frontembere. Az albumról az első kiemelt dal a Morning After Dark című szerzemény lett, amely Nelly Furtado, valamint a francia énekes-dalszövegíró SoShy közreműködésével született.

- Nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen nagyszerű előadókkal dolgozhattam együtt - mondta a közreműködők névsoráról Timbaland, azaz Timothy Z. Mosley. - Ez egy olyan album lett, amelyen minden szám egyedi, és az előadók skálája is nagyon változatos. Alig várom, hogy a rajongóim halhassák az együttműködés eredményét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!