Bulivan

2010.01.29. 13:37

Együtt zenél Noémi Virág és Zola

Közös dalt készített a tavaly szólópályára lépett Noémi Virág, illetve az egyik hazai zenés televízió műsorvezetőjeként ismert Zola. A Let Me Love You című dalt eredetileg szüleiknek szánták karácsonyi ajándéknak, de olyan jól sikerült, hogy azt végül a nagyközönség számára is elérhetővé tették.

Gyuricza Ferenc

Noémi Virág és Zola kapcsolata a zenének köszönhető. A tavaly szólópályára lépett énekesnő többször is dolgozott együtt a műsorvezetővel, így egyre inkább elmélyült köztük a barátság. Kiderült, hogy mindketten szeretik az amerikai soft-rock zenekarokat, például a Goo Goo Dolls-t és a Matchbox Twenty-t. Az énekesnő és a műsorvezető vettek már részt közösen utcazenélésen, de Noémi Virág decemberi rajongói találkozóján is zenéltek együtt. Karácsony előtt az énekesnő azzal az ötlettel állt elő, hogy szüleiknek közös ajándékként vegyenek fel egy dalt. A választás egy amerikai előadó, Mario dalára, a Let Me Love You című szerzeményre esett

- Szeretem, ha egy általam feldolgozott dal teljesen másképp csendül fel, mint az eredeti verzió - mondta Noémi Virág. - Nagyon örültem, hogy Zola elvállalta a gitározást ebben a dalban. A hangja is nagyon tetszik, de ezúttal ő csak hangszeren játszott, és én énekeltem. A szüleim a legnagyobb kritikusaim, hiszen mind a ketten igazán jól értenek a zenéhez, és őszintén megmondják a véleményüket.  Szerencsére ez a produkció most elnyerte a tetszésüket.

Noémi Virág hozzátette, bár eredetileg tényleg csak a szüleiknek szánták a dalt, a rajongóinak azonban ígéretet tett rá, hogy karácsony után ők is meghallgathatják. Zolával végül úgy döntöttek, hogy az internet jóvoltából bárki számára elérhetővé teszik a felvételt. Emellett azt is fontolgatják, hogy további közös dalokat készítsenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!