Bulivan

2010.01.26. 05:35

Erdőhegyi Brigitta szórakoztatta a Depeche Mode zenészeit

A hétfő esti sikeres Depeche Mode koncert után Erdőhegyi Brigitta szórakoztatta a világhírű együttes zenészeit. A csapat tagjai kifejezetten kérték, hogy a tiszteletükre adott exkluzív party-n a magyar énekesnő szerepeljen vadonatúj táncos műsorával.

Gyuricza Ferenc

A brit zenekar és a magyar énekesnő nem első alkalommal találkozott Budapesten, hiszen 2006 februárjában a Depeche Mode tagjai egy napot a magyar fővárosban pihentek. Az akkori koncertjük szervezője kikapcsolódásként a Cotton Clubot ajánlotta számukra, ahol zártkörű exkluzív party keretén belül Erdőhegyi Brigitta csak a zenészeknek és az őket kísérő stábnak mutathatta be show-műsorát. A világsztárok erre a mai napi emlékeztek, s újra Erdőhegyi Brigittát szerették volna látni, aki immár nyolcadik éve szerepel revüestjével a Cotton Clubban. A szórakozóhelyre a Depeche Mode tagjain és az őket kísérő személyzeten kívül ezúttal sem tehette be más a lábát. A magyar énekesnő és táncosai így kizárólag nekik mutatták be előadásukat.

– Kedvességük, lelkesedésük és szívélyességük mit sem változott az elmúlt négy év alatt - mondta a magyar énekesnő a Depeche Mode tagjairól. - Most is hangosan kifejezték elragadtatásukat. Volt olyan dal, amit együtt énekeltek velem. Mivel az a show, amit láttak, a készülő lemezem és koncertem váza is egyben, elismerésük pozitív megerősítés volt. Az előadás után odajöttek gratulálni, közös képeket is készítettünk. Ez is igazolta a korábbi tapasztalatomat, barátkozó, közvetlen emberek, akik szívesen mutatják ki, ha jól érzik magukat. A beszélgetésünk alatt elmondták, mennyire szeretnek Magyarországon lenni, s hogy mennyire jól érezték magukat velünk, itt a clubban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!