Bulivan

2010.05.18. 05:22

Egy órás lesz a Sabaton csatahajó útja

Különleges módját választotta a svéd Sabaton zenekar új albuma bemutatójának. A heavy metal formáció május 23-án közös hajókázásra hívja azon rajongóit, akik részt veszek a Metalfest Open Air fesztiválon, s megvásárolják a zenekar Coat Of Arms című albumát.

Gyuricza Ferenc

A Sabaton legújabb albuma, a Coat Of Arms című nagylemez Magyarországon kerül először forgalomba, ráadásul három különböző változatban. A szimpla CD mellett készül belőle egy limitált szériájú digipack kiadás, ezek két bónusz dal kap helyet. Ugyancsak bónusz dallal kerül forgalomba a bakelit változat. A Sabaton csatahajója május 23-án fél 11-kor indul útnak a Battyhyány téri hajóállomásról. Az utazáson azok vehetnek részt, akik rendelkeznek érvényes belépővel a Metalfest Open Air-re, illetve bármely formátumban megvásárolják a zenekar új albumát. Azok a rajongók, akiknek párja már megvette a lemezt, választhatnak a régebbi albumok, vagy a fesztivál hivatalos pólói közül. Az egy órás hajóút során a Sabaton mini-koncerttel szórakoztatja rajongóit, de lehetőség nyílik közös fotózásra és dedikálásra is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!