Bulivan

2010.05.04. 13:24

Megtalálta új énekesét a Pokolgép

Tóth Attila személyében megtalálta új énekesét a Pokolgép. Hazánk vezető heavy metal formációja egy elmaradt szolnoki fellépés után szakított a korábbi frontemberrel Rudán Joe-val, aki 1991-ben csatlakozott az együtteshez.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az 1971-es születésű Tóth Attila több zenekarban is megfordult, tagja volt az Elysian, a Nighthawks, a Rubicon, a Mindfields Factory és a Griff nevű formációknak, legutóbb pedig a Dirty Dance élén láthatta a közönség. Ismertséget azonban egy televíziós szereplés hozott számára, hiszen 2008-ban részt vett a Társulat elnevezésű tehetségkutató versenyen, ahol az István, a király című rockopera egyik legnehezebb feladatát, Torda szerepét nyerte el. Emellett további színházi és televíziós szerepek is fűződnek nevéhez, játszott a Jézus Krisztus Szupersztár és a Nyomorultak színpadi változatában, illetve az Adj békét, uram és a Géniusz, az alkimista című filmekben. Tóth Attila jelenleg a kaposvári Csiky Gergely Színházban dolgozik.

Tóth Attila 12 éves kora óta Pokolgép rajongó, ezért nagy megtiszteltetésnek vette, hogy meghallgattuk jelöltként - állt a zenekar közleményében. - A folyamatos próbák során kiderült számunkra, hogy szakmailag és emberileg egyaránt közénk tartozik. A zenekari próbák folyamatosan zajlanak és elkezdődtek egy új Pokolgép lemez munkálatai, ami a tervek szerint még ebben az évben kiadásra kerül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!