Bulivan

2010.07.13. 08:16

Hanggyógyászatra vállalkozik a Neo énekesnője

Hodosi Enikő, a Neo énekesnője hét évnyi közös munka után szólóalbumot jelentet meg. A saját lemez azonban nem jelenti a közös munka végét, ráadásul a két produkció teljesen különbözik egymástól, hiszen a Neo az elektronikus pop híve, Enikő pedig úgynevezett hanggyógyászati albummal jelentkezik.

Gyuricza Ferenc

Bár Hodosi Enikő 2003 óta alkotó tagja az elektronikus pop zenét játszó, s hazánkban és külföldön egyaránt elismert Neo zenekarnak, mégis a gyógyítást tartja igazi küldetésének. Többek között ezért vállalkozott arra, hogy egy úgynevezett hanggyógyászati albumot készítsen. A lemezre azok a dalok kerülnek fel, amelyeket az énekesnő írt, ám a Neo repertoárjába nem kerülhettek be.

 

A legfrissebb Neo sláger, a Serial killer:

 

- Egy tradicionális, védikus hanggyógyászati elemeket tartalmazó albumot készítek ezekből a már meglévő, az életből, a saját tapasztalataimból merített dalokból - mondta Hodosi Enikő. - A hangszerelés alapvető szempontja, hogy a teljes ellazulástól a dinamikus transzállapoton át a legmagasabb szintű öröm megélésig juttassa a hallgatót. Nagyon sok munkám van még vele, de nem aggódom a végeredmény miatt, mert a hangom és a szívem biztosan benne lesz.

 

Hodosi Enikő feltűnik az underground dívák között Zagar nagy sikerű, Wings of love című muzsikájában is:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!