Bulivan

2010.08.05. 05:37

A Klónok támadása című film helyszínén forgatta klipjét a magyar Arcangeli

Varázslatos helyszínen, a Como-i tó partján forgatta bemutatkozó videoklipjét az Arcangeli. Az olaszországi kisvárosban, Lenno-ban található Villa Del Balbianello lélegzetelállítóan festői környezete gyakran használt díszlet a filmes világban, többek között a Star Wars című sorozat egyik epizódjában is látható volt.

Gyuricza Ferenc

 

A Villa Del Balbianello volt a helyszíne Csillagok háborúja című sorozat második része, A klónok támadása romantikus jelenetének, amikor Amidala királynő és Anakin Skywalker szerelme kiteljesedik. Ugyancsak itt készült az egyik legújabb James Bond film, a Casino Royale több jelenete, valamint a Vanessa Redgrave és Uma Thurman nevével fémjelzett A Month By The Lake című alkotást is itt vették fel. Filmes körökben tehát nem ismeretlen a különleges fekvésű palota, de a zene világában is kedvelik, e helyszínen vették fel Gwen Stefani Cool című videoklipjét. A környéken nemcsak az olasz arisztokrata családok rendelkeznek birtokokkal és rezidenciákkal, hanem olyan nemzetközi hírességeknek is, mint George Clooney, Sylvester Stallone, Ronaldinho vagy a Muse zenekar énekese, Matt Bellamy.

 

A kert és a villa szinte földöntúli szépsége önmagáért beszél, nem csoda, hogy az Arcangeli tagjai is itt találták meg az eszményi lehetőséget elképzeléseik megvalósításához. Dalukban egy letűnt világ fájdalmasan szép emlékei elevenednek meg a verkli hangján, miközben gondolataink messze kalandozhatnak a káprázat és valóság határán lebegő, elképesztő látványtól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!