Bulivan

2010.12.16. 23:01

Szavazzon a legjobb remixre!

Szavazzon, Ön szerint melyik az Ocho Macho, Jó nekem című dalának legjobb remixe! A legjobb mixer 150 ezer forintos nyereménnyel lesz gazdagabb.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Nagyszabású fesztivállal zárja az évet az Ocho Macho zenekar. December 29-én az Illegál Fesztiválon fellép az osztrák Dedicated to zenekar, a modern ír kocsmazene magyar helytartói, a Firkin, DJ Köry és természetesen a Vas megyei karibi csürhe, az Ocho Macho. A fesztviválról bővebben ide kattintva olvashat.

Az Illegál Fesztiválhoz kapcsolódóan a Vas Népe Online amatőr zenekarok és DJ-k jelentkezését várta az elmúlt két hónapban. A zenekarok feltöltött anyagai alapján az Ocho Macho zenekar választ ki egy bandát, akik felléphetnek az Illegál Fesztiválon (az eredményt a jövő héten közöljük az olvasókkal).
Az amatőr DJ-k remixelhették, avagy újragondolhatták a Jó nekem című slágert, a feltöltött remixek közül az Ocho Macho zenekar kiválaszt egyet, amely emelt díjas sms-ért letölthető lesz a www.ochomacho.hu weboldalról (a bevétel egy része természetesen a remix készítőé lesz).

Portálunk közönségszavazást indít december 17. péntek, 0:00 órától december 26. vasárnap, 23:59-ig tartó időintervallumban. A szavazási idő alatt leadhatják olvasóink az általuk legjobbnak ítélt remixre, a győztes nyereménye egy 150 ezer forint értékű vásárlási utalvány.

IDE KATTINTVA MEGHALLGATHATJA ÉS SZAVAZHAT A BEÉRKEZETT REMIXEKRE!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!