Bulivan

2012.05.27. 12:17

Az olimpiai lánggal futottak a Muse tagjai

Az egyik legnépszerűbb brit zenekar, a Muse tagjai is részt vettek abban a stafétában, mely során a 2012-es londoni olimpia helyszínére viszik önkéntesek a lángot. A három zenész Teignmouth közelében vette magához egy rövid időre a fáklyát.

Zalai Hírlap

Az eseményről a brit közszolgálati hírügynökség, a BBC is beszámolt. A Muse tagjai azon 121 fő között lehettek, akik a Plymouth és Exeter közötti távon vettek részt a stafétában. A helyszín kiválasztása szimbolikus jelentőségű a Muse tagjai számára, hiszen Teignmouth a szülővárosuknak számít. Az olimpiai lángot vivő futók több ezer főből álló sorhal között haladtak el.

 

 

A Muse jelenleg a 2012 októberére tervezett új nagylemezén dolgozik, ez a kiadvány lesz a trió hatodik stúdióalbuma. A legutóbbi 2009-ben jelent meg The Resistance címmel. A felvételek készültek, a munkálatokat ezúttal egy klasszikus zenei szerző, a korábban a U2 és a Radiohead mellett is dolgozó David Campbell segítette. A Muse basszusgitárosa, Chris Wolstenholme szerint a zenekar eddigi munkásságához képest valami gyökeresen új készül a stúdióban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!