Bulivan

2012.09.22. 07:39

Karácsonyi dalokat mutat be Christina Perri

Különleges karácsonyi kiadvánnyal jelentkezik ez év őszén Christina Perri. Az énekesnő október 16-án A Very Merry Perri Christmas címmel egy E.P.-t hoz forgalomba, amelyen ismert előadók dalait mutatja be.

Zalai Hírlap

A hat dalt tartalmazó kiadványon szerepel majd a The Carpenters együttes Merry Christmas Darling című szerzeménye, a Charles Brown által ismertté tett Please Come Home For Christmas, valamint a Happy Xmas (War Is Over) című sláger is, amelyet eredetileg a Plastic Ono Band adott elő John Lennon közreműködésével. Az új verziót Christina Perri néhány ismert pályatárssal együtt mutatja be. A dalban Michelle Branch, Bushwalla, valamint a Boys Like Girls tagja, Martin Johnson is szerepel.

Az E.P. Christina Perri egyetlen saját dalát tartalmazza, mely a Something About December címet kapta. A kiadvány a többek között az Evanescence és Kelly Clarkson lemezein is dolgozó, Grammy-díjas David Hodges producer irányításával készül.

- Egész életemben egy ilyen album elkészítésére vágytam - kommentálja a kiadványt Christina Perri. - A családomban nagyon nagy dolog a karácsony, ezeket a dalokat pedig hároméves korom óta énekelgetem. Az E.P. kedvenc karácsonyi dalaim gyűjteménye, s bónuszként ott lesz rajta a Something About December, amelyet a testvéremmel írtunk. Ez a dal arról szól, hogy bárhogy is vagyunk a világban, a karácsony ott van velünk a szívünkben.

Christina Perri - Jar of Hearts

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!