Bulivan

2012.10.09. 12:01

Átalakul a Kowalsky Meg A Vega

Utolsó koncertjét adja jelenlegi felállásában október 10-én a budapesti Zöld Pardonban a Kowalsky Meg A Vega. A tíz éves jubileumát ünneplő, Fonogram-díjas együttesben több poszton is változások várhatóak.

Zalai Hírlap

A részleteket egyelőre még hozták nyilvánosságra, annyit azonban tudni lehet, hogy néhány olyan zenész tér vissza a Vega soraiba, akik korábban már tagjai voltak a Kowalsky-t kísérő formációnak. A zenekar az átalakulás előtti utolsó koncertjét adja október 10-én a Zöld Pardonban, ahol négy dal erejéig Fankadeli is színpadra lép.

- A hangszeres részlegben várhatók a változások - árulta el Kowalsky, a zenekar énekese. - Vannak olyan zenésztársaink, akik néhány éve már játszottak velünk, és most visszatérnek közénk, és olyanok is, akik elhagyják a zenekart, ők ezen az estén állnak velünk utoljára színpadra. A távozóktól méltóképpen, baráti hangulatban, egy fantasztikus koncerten szeretnénk elbúcsúzni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!