Bulivan

2012.10.29. 09:10

Gangnam Style és Alicia Keys a 19. MTV EMA-n

Még lehet szavazni, hogy a 30Y is csatlakozzon a díjátadó sztárfellépőihez.

Vas Népe

Új felfedezettek, és a világ leghíresebb előadói mellett az internet jelenlegi legnagyobb sztárja is fellép a november 11-én, vasárnap este az MTV EMA gálán Frankfurtban. Carly Rae Jepsen, Rita Ora, a fun., Pitbull, a The Killers és Alicia Keys mellett a dél-koreai Psy is megmozgatja majd a gála közönségét, aki a Gangnam Style című dallal és ennek koreográfiájával tarol világszerte.

A Worldwide Act keretén belül október 30-ig lehet szavazni a hazai nyertes 30Y-ra, hogy ők is felléphessenek a frankfurti Festhalléban, ahol a sztárvilág színe-java ünnepli majd az elmúlt év legtehetségesebb előadóit.

Fény derült a 2012-es MTV EMA újabb fellépőire

A zenei világ egyik leglátványosabb díjátadóján, amelyet a szupermodell Heidi Klum vezet majd, Taylor Swift, a Muse és a No Doubt is fellép, sőt, akár a magyarországi EMA döntőt megnyerő 30Y-nak is van még esélye kijutni Frankfurtba. A hazai együttesre az EMA Worldwide Act fordulójában lehet voksolni, ahol az első forduló megnyerése után most a nemzetközi versenyben kell helyt állniuk. Az, hogy a világ egyik legrangosabb gálájának színpadán is bizonyíthatnak-e, a rajongókon múlik: ha október 30-ig elég szavazatot kapnak, akkor ők képviselhetik Európát a frankfurti Festhalléban! A 30Y rajongói az mtvema.com oldalon a Worldwide Act kategóriában adhatják le a voksukat még néhány napig.

 

 

 

 

 

 

 

 

A 30Y sorsa a rajongók kezében van, viszont vannak, akik már biztosan fellépnek a november 11-i díjátadón. Bár csak idén lettek globálisan ismertek, az MTV máris bizalmat szavazott a fun. nevű együttesnek, akik We Are Young című slágerüket adják elő – a dal 30 országban is a listák élén végzett, a lemezből pedig 8.5 milliót adtak el világszerte. Szintén újonc Carly Rae Jepsen, ahogy először lép az EMA színpadára Rita Ora is, aki az egyetlen olyan előadó ebben az évben, aki háromszor egymás után ért el első helyet az Egyesült Királyságban.

A látványos koncertjeivel a magyar közönséget is többször elvarázsoló las vegasi The Killers Frankfurtban tér vissza a színpadra, ahol legújabb albumukról, a Battle Bomról játszanak egy új dalt. Fellép a tizennégyszeres Grammy Díjas Alicia Keys, sőt, az interneten pillanatok alatt világhírűvé váló Psy is elénekli-táncolja Gangnam Style című, máris klasszikusnak számító slágerét. A dél-koreai népszerűségét az is mutatja, hogy nemrég az ENSZ főtitkára, Pan Gimun is találkozott vele, hogy gratuláljon sikeréhez.

Videó:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!