Bulivan

2012.11.07. 12:40

Bemutatta új klipjét a Tales Of Evening

Elkészült a szimfonikus heavy metal zenét játszó Tales Of Evenig új videoklipje.

Zalai Hírlap

A zenekar a kisfilmet a bemutatkozó nagylemezükön szereplő Inkább egyedül című dalhoz forgatta. Ádám Attila billentyűs indoklása szerint többek közt azért, mert a koncerteken kapott visszajelzések alapján úgy tűnik, ez az egyik közönségkedvenc daluk. A forgatásra október közepén került sor egy vadászkastélynál. A klip - amely Gerócs Balázs munkája - egyaránt tartalmaz külső és belső jeleneteket.



Egyik fő érdekessége, hogy a Tales Of Evening énekesnője, Dudás Ivett kettős személyiség alakít benne, ezt igyekeztek képi formában is alátámasztani. A Tales Of Evening novemberben két nagyobb szabású budapesti koncerten is látható lesz, előbb a Yukban megrendezésre kerülő Metal Ladies Night elnevezésű mini-fesztiválon lépnek fel az Ideas a Velvet Seal és a Dharma társaságában, majd 28-án a Club 202-ben a Rhapsody hazai előzenekaraként adják elő dalaikat. Utóbbi koncerten a német Orden Ogan és Freedom Call, valamint az olasz Vexillum is közreműködik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!