Bulivan

2013.02.11. 10:59

Nem csalás, nem ámítás: Nemjuci a Végállomásban

A Végállomás deszkáira érkezik február 15-én, pénteken a főleg az Animából megismert Németh Juci zenekara, a Nemjuci.

Merklin Tímea

Az 5 éves Nemjuci országos turnéra indul, kedvenc klubjaik mellett olyan állomásokat is érintenek, ahol eddig még élőben nem tapasztalhatta a közönség mindazt a magával söprő energiát, 100 százalékos odaadást és nem utolsó sorban Juci elképesztő vonzerejét, amitől a banda ritka csemegének számít a magyar zenei palettán.

Ideológiájuk, ami a környezetvédelem, a tudatos vásárlás és az újrafelhasználás köré épül, olyan különleges hozzávalókkal ízesíti a bandát, mint például a hulladékból készült tokba rejtett, újrahasznosított papírra nyomott poszterrel egybecsomagolt második nagylemez, a Nemjuci Turi, - Juci által turkált ruhák, apró Nemjuci logóval vagy a még ennél is elragadóbb Nemruci butik a főváros szívében.

Most a szombathelyiek és környékbeliek is együtt ünnepelhetnek a zenekarral, és meggyőződhetnek a saját szemükkel és fülükkel arról, hogy ez bizony nem csalás, nem ámítás, hanem Nemjuci!

A hangulat felforrósításáról a Grunge Electric Sopronból, a Bécsben tanyázó félig amerikai Siren Call, valamint a helyi Fidibus fog gondoskodni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!