Buli van

2017.11.23. 19:48

Buli van – A legfrissebb zenei hírek

Gyuricza Ferenc

IRON MAIDEN

Iron Maiden újra a Volton

SOPRON

Bár még közel nyolc hónap van vissza a legjelentősebb vidéki nyári fesztivál, a jövő évi Volt kezdetéig, ám lassacskán már csordogálnak a fellépők nevei. 2018 júniusának végén olyan világsztárok érkeznek a soproni Lővérekbe, mint a képünkön látható heavy metal legenda, a két év után visszatérő Iron Maiden, vagy a Volton most első alkalommal koncertet adó fantasztikus Depeche Mode. Ugyancsak itt lép fel a hazánkban különösen népszerű popduó, a Hurts, illetve az alternatív rocker Hollywood Undead is. Az elsőként bejelentett csomagnak a Rudimental képezi még részét, ők D.J. programmal szórakoztatják majd a fesztiválozókat.

IRON MAIDEN

 Az AlteRába műsora

KÖRMEND

Teljes egészében összeállt a jövő évi AlteRába nagyszínpadának programja, a körmendi Rába Szabadidő-centrumban 2018. július 10. és 14. között mintegy harminc előadót láthat a közönség. Fellép a Vad Fruttik (képünkön), a 30Y, a Hiperkarma, a Brains, az Intim Torna Illegál, az Anna and the Barbies, a Supernem, Péterfy Bori és a Love Band, a Pál Utcai Fiúk, a Belga, a Magashegyi Underground, a Fish!, a Soerii & Poolek, a Müller Péter Sziámi által vezetett Andfriend’s zenekar, a Bagossy Brothers, a Soulwave, a Firkin, az Ozone Mama, a Konyha, a Zaporozsec, Kardos-Horváth János, az Üllői Úti Fuck, A Nyughatatlan, az Ed Philips and the Memphis Patrol, a Fatal Error, a Malacka és a Tahó, valamint a 33 éves jubileumát ünneplő F.O. System, utóbbi csak az Alterába Fesztiválon ad koncertet 2018 nyarán. Ezenfelül lesz még egy fellépő, akinek nevét a szerződésbeli okok miatt csak február közepén lehet közzétenni, de a szervezők annyit elárultak, hogy sokak kedvenc csapatáról van szó.

Klip premier

Ragyog a világ címmel jelentette meg új dalát a Delta. A klip premierje tegnap este volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!