Bulivan

2013.02.14. 10:27

A tavasz a Budapest Bárt is elhozza majd

Szombathely - A közönség és az énekesek is várták a Budapest Bár zenészeit szerdán este a sportházban. Farkas Róberték busza elakadt, a jegyeket visszaváltják, a koncertet pedig pótolják.

Nagy Ildikó

Szerdán este hét órakor kezdődött volna a Budapest Bár koncertje az Agora Művelődési és Sportházban. Este negyed hétig nem is volt különösebb izgalom, hiszen a mostoha időjárási és útviszonyok ellenére az énekesek időben megérkeztek: Kollár-Klemencz László a budai hegyekből, Lovasi András Orfűről, a többiek Budapestről utaztak Szombathelyre. Aztán a tervezett kezdés előtt háromnegyed órával érkezett a telefon Nagycenk környékéről, ahol Farkas Róberték zenészekkel és hangszerekkel teli kisbusza - egy kamion mögé szorulva - elakadt a hóban. Egy ideig még bíztak abban, hogy "kiszabadítják" őket, és ha egy kis késéssel is, de megtarthatják a szombathelyi koncertet. Időközben azonban a rendőrségtől azt az információt kapták, hogy órákba telhet, mire megindulhat az útszakaszon a forgalom. A zenekar menedzsmentje ekkor úgy döntött, hogy lemondja a koncertet.

A Művelődési és Sportházban addigra már gyülekeztek a szívet-lelket melengető muzsikára vágyakozók, akik - a szervezők elmondása szerint - végtelen türelemmel és megértéssel vették tudomásul, hogy nem lesz koncert.

És bár a több népszerű zenekarból "verbuvált" Budapest Bár koncertjeit egyáltalán nem könnyű "újratervezni", a szervezők ígérik, hogy tavasszal mindenképpen pótolják a koncertet. A jegyeket azonban vissza kell váltani, ezt az Agora - Jegyirodában lehet megtenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!