Bulivan

2010.01.27. 13:44

A világ egyik leglátványosabb show-jával jön Budapestre a KISS

Több hetes találgatást követően ma megerősítést nyert, hogy május 28-án Budapesten is koncertet ad a KISS zenekar. Az amerikai rockegyüttes a világ egyik leglátványosabb show-műsorával érkezik a magyar fővárosba.

Gyuricza Ferenc

A rock stílusának egyik legendás együttese 2010 tavaszán ismét Európában turnézik. Azt már hetetekkel korábban tudni lehetett, hogy a részben magyar származású basszusgitáros-énekes Gene Simmons vezette formáció Bécsben és Pozsonyban is fellép, ám egy magyarországi koncert lehetősége csak a pletykák és a találgatások között merült fel. A mai napon azonban az egyik legnagyobb hazai koncertszervező cég hivatalosan is bejelentette, hogy május 28-án a Papp László Budapest Sportaréna színpadán lép fel a világhírű zenekar.

A KISS mintegy tíz évnyi várakozás után, Sonic Boom címmel tavaly jelentette meg új albumát. A májusi koncertkörút során részben ennek a nagylemeznek a dalait mutatják be, de természetesen a régi nagy slágerek is terítékre kerülnek. A harminc állomásos turné - amely az év egyik legnagyobb rock eseményének ígérkezik - a Sonic Boom Over Europe: From The Beginning To The Boom címet viseli.

A KISS neve évtizedek óta egyet jelent a leglátványosabb show-műsorok világával. A zenekar hihetetlen hang- és fénytechnikát vonultat fel, a zenészek maszkokban és különleges kosztümökben lépnek színpadra, a koncertet pedig végig káprázatos tűzijáték kíséri. A zenekar jelenleg Észak-Amerikában turnézik, a Kiss Alive 35 elnevezésű koncertsorozat mindenütt kiváló kritikákat kapott. Az európai turné részben felhasználja majd az amerikai koncertek látványelemeit, mégis egy teljesen új, friss show-t láthatnak a nézők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!