Bulivan

2012.04.04. 15:10

Beatles Junior - Az eredeti tagok fiai együttest alkothatnak

Újra kitörhet a Beatles-mánia: Paul McCartney fia ugyanis elképzelhetőnek tartja, hogy a történelem egyik legsikeresebb együttese eredeti tagjainak fiai új bandát alapítsanak.

MTI/Reuters

A 34 éves James McCartney, aki apja nyomdokaiban járva szintén a zenészpályát választotta magának, a BBC brit közszolgálati adónak azt mondta, nem kizárt, hogy Sean Lennonnal, Dhani Harrisonnal, illetve Ringo Starr két fiával, Zakkel és Jasonnel együttest alapítanak.

"Zak talán nem akarja, de elképzelhető, hogy Jason igen. Én benne lennék, úgy tűnik, Sean és Dhani is. Boldog lennék, ha összejönne" - fogalmazott James McCartney.

Arra a kérdésre, hogy az együttes valóban létrejöhet-e, a Paul McCartney fia azt válaszolta: "Várjunk, aztán meglátjuk. Isten akarata és a természet segedelme is kell, de talán".

Az ifjabb McCartney eddig apja két lemezén működött közre, most indítja útjára saját karrierjét. Mint mondta, számára nem terhes, ha apjával mérik össze. "Megtiszteltetés. Nem hiszem, hogy olyan jó vagyok, mint a Beatles vagy az apám, de azért van vénám" - fogalmazott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!