Bulivan

2012.09.08. 08:17

Bemutatta új videoklipjét a Muse

Elkészítette az október elsején megjelenő új albuma, a The 2nd Law című nagylemez első videoklipjét a hazánkban hamarosan újra fellépő Muse zenekar.

Zalai Hírlap

A brit formáció választása a Madness című dalra esett, amelynek kisfilmje már látható a világhálón.

Bár a budapesti koncertig még több, mint hónap van vissza, ennek ellenére már elmondható, hogy a Muse újabb magyarországi fellépése az év egyik legfontosabb rockzenei eseménye lesz hazánkban. Az 1994-ben három iskolatárs által alapított brit trió ugyanis napjaink legnagyobb sztárjai közé tartozik. A zenekar a The Resistance című nagylemezével az év rockzenei albuma kategóriában Grammy-díjat nyert, korábban pedig két alkalommal, 2005-ben és 2007-ben mint a legjobb koncertzenekar, elnyerték a The Brit Awards díjat is. Ennél is sikeresebben szerepeltek az MTV Music Awards díjkiosztókon, ahol szinte minden évben a díjazottak között szerepeltek, hol mint a legjobb koncertzenekar, hol mint a legjobb brit együttes. Összesen öt alkalommal jutalmazták őket.

A The Muse eddigi pályafutása során öt albumot adott ki, amelyekről 26 kislemez jelent meg, ezek több, mint fele a slágerlisták Top 20-as élmezőnyében végzett. A Twilight sorozat első három részének mindegyikében szerepelt egy-egy szerzeményük, a harmadik résznek, a Napfogyatkozásnak éppen a főcímdala volt a Neutron Star Collision (Love Is Forever) című daluk. A közelmúltban a New Musical Express olvasói a valaha volt legizgalmasabb koncertzenekarnak szavazták meg őket. A zenekar hatodik albuma, a The 2nd Law 2012. október elsején jelenik meg.

Videóklip

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!