Bulivan

2010.01.04. 09:16

Cheryl Cole a jövő ígérete

Európában Február 15-én jelenik meg a jövő egyik legnagyobb ígéretének tartott Cheryl Cole debütáló nagylemeze, a 3 Words. Az angol énekesnő a Girls Aloud tagjaként ért el korábban sikereket, emellett dalszövegíróként, táncosként és divattervezőként is dolgozott már.

Gyuricza Ferenc

Cheryl Cole jelenleg Anglia egyik legkedveltebb személyisége, aki szerepelt már a British Vogue és az Elle magazinok címlapján, illetve beválasztották a The X Factor című televíziós tehetségkutató műsor zsűrijébe is. Az énekesnő első önálló nagylemeze egyelőre még csak a szigetországban kapható, ahol első héten több mint 125 ezer darabot adtak el belőle. A korong Európában a jövő év elején jelenik meg. A nagylemezről a közönség elsőként a Fight For This Love című szerzeményt ismerhette meg, amely az első heti 292 ezer értékesített példányszámmal az év leggyorsabban eladott kislemezdala lett Nagy-Britanniában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!