Bulivan

2009.12.16. 11:00

Duplán ünnepel Bangó Margit

Telt ház előtt léphet fel december 29-én a Papp László Budapest Sportarénában a Kossuth-díjjal kitüntetett Bangó Margit. Az énekesnő pályafutásának negyvenedik jubileumára szervezett délutáni koncertre már valamennyi jegy elfogyott, s az esti rendezvényre is csak korlátozott számban vannak szabad helyek.

Gyuricza Ferenc

A dupla koncert igazi kuriózumnak ígérkezik az év végi események között. Bangó Margit ugyanis világhírű cigány- és magyarnóta énekesként nemcsak hazánkban, de külföldön is a legkeresettebb művészek sorába tartozik, s ilyen nagy volumenű produkcióra már régóta nem vállalkozott. Utoljára 2001-ben a Budai Parkszínpadon adott nagykoncertet a hazai rajongói számára. Nyolc év után azonban úgy érezte, hogy a negyven éves jubileumhoz kapcsolódva itt lenne az ideje annak, hogy újra meglepje közönségét.

- Nem számítottam arra, hogy ekkora lesz az érdeklődés a koncertemre - mondta az énekesnő. - Amikor elhatároztam, hogy a pályán töltött negyven év után szeretném én megvendégelni az országot, bíztam benne, hogy sokan lesznek kíváncsiak rám, de ilyen sikert álmomban sem reméltem. Ahogy korábban is ígértem, ez az esemény ugyanolyan nagy lesz, mint a szívem, amelyben az egész ország elfér.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!