Bulivan

2009.11.17. 11:02

Egy albumnyi új dallal jelentkezett Pitbull

Az idei esztendő egyik legnagyobb klubslágere kétségkívül a Miami-ban született, de félig kubai származású Pitbull nevéhez fűződik. A rapper a listavezető I know you want me (Calle Ocho) című felvétel után most egy egész albumnyi újdonsággal jelentkezett.

Gyuricza Ferenc

A Rebelution című nagylemezen több világsztár, köztük Slim és Kesha is közreműködik. A Hotel Rom Service című szám remix-ében - amelyben a Nightcrawlers egyik klubhimnuszának, a Push the feeling on című számnak a dallama is visszaköszön - a The Pussycat Dolls énekesnője, Nicole Scherzinger hallható, míg a Shut me down című szerzeményben Akon volt a rapper partnere. A CD-n a 2009-es slágerek mellett megtalálható még a Lil’Jon vendégszereplésével rögzített Krazy is, ez utóbbi dal szintén egy közelmúltbeli klubsláger dallamát dolgozza fel. Az album a megjelenése hetében több országban is bekerült az aktuális albumlista legjobbjai közé, Kanadában egyenesen a harmadik helyet szerezte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!