Bulivan

2009.10.15. 12:40

Giccsparty Szandival - a pornó-titkárnős ruhától nagymama bundájáig (képgalériákkal)

Szerdán este ismét jelmezes őrület lett úrrá a Romkert környékén, a hagyományos őszi giccspartyra rengetegen voltak kíváncsiak, Szandi is fellépett.

Garai Antal 'Atom'

A Romkert Club környékén sétálva eleinte még furcsa lehetett az embereknek, hogy mi is a mai diszkódivat, aztán egyre több susogós melegítő, óriás napszemüveg, bunda, rózsaszín feszülős nadrágok (fiúkon is) láttán már kikövetkeztethető volt, hogy itt valami nagyon giccses dolog lesz. A hagyományos giccspartyn rengeteg stílus jelent meg tegnap este. Voltak egyszerűen mindent magukra aggató emberek, bőrnadrágra tangát húzók, parókás, kalapos, óriás-napszemüveges emberek, és pornó-titkárnőkből sem volt hiány, ez utóbbi jelmeznél a rövid ruhához csipkés harisnya dukált. Természetesen néhol ez már inkább farsangnak tűnt, mint giccsnek, de ez talán még belefér, mint ahogy idén is előkerült nagymama szekrényéből egy-két naftalin-szagú bunda. Az est sztárvendége Szandi volt, legnagyobb slágereivel fergeteges hangulatot kerekített.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!