Bulivan

2011.08.26. 13:56

Halász Judit új albummal jelentkezik

Szeptember legelején kerül a boltokba Halász Judit új albuma, amely az Apa figyelj rám címet kapta.

Vas Népe

A színész-énekesnő - akinek lemezein generációk nevelkedtek, s dalai ma is örök érvényűek - ezúttal is gyerekekhez kíván szólni, írja a Zalai Hírlap.

Halász Judit pályafutása alatt szinte mindenről énekelt már, ami egy család, egy gyermek mindennapjaiban és ünnepeiben fontos. Az egyetlen kivételt az apa-lemez jelentette, olyat eddig még nem készített.

A most megjelenő Apa figyelj rám című kiadvány egyaránt szól az apáknak és a nagypapáknak, így az egész család számára jelent közös élményt, szórakozást, feltöltődést és kikapcsolódást, ugyanakkor elgondolkodtató és szívmelengető, helyenként pedig szívszorító is.

A lemez alkotóközössége ugyanaz az összeszokott, kiváló csapat, amellyel Halász Judit korábban is dolgozott már. A dalokat jórészt Bródy János, Tolcsvay László és Bódi László, azaz Cipő írta, de az Anti Fitness Club frontembere, Molnár Tamás és Móricz Mihály is dolgozott a lemezen.

Néhány megzenésített vers is helyet kapott a korongon, Halász Judit választása ezúttal Szabó T. Anna, Tóth Kriszta, Osvát Erzsébet, Lackfi János és Ady Endre költeményeire esett. A dalok között a Hangyabanda apróságai teszik még vidámabbá a hangulatot, a borító pedig akár képeskönyvként is használható, köszönhetően Kovács Yvette fantasztikus festményeinek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!