Bulivan

2010.03.09. 14:58

Iskolát építene Kongóban Papadimitriu Athina

Csatlakozott az Afrikáért Egyesület célkitűzéseihez Papadimitriu Athina. A színész-énekes egy olyan iskola építéséhez próbál támogatókat szerezni, mely révén kongói utcagyerekek oktatását tudnák biztosítani.

Gyuricza Ferenc

Papadimitriu Athina minderről egy olyan televíziós produkcióban beszélt, amelynek ő volt a műsorvezetője, a meghívott vendégek között pedig Tóth Márton, az Afrikáért Egyesület kuratóriumi tagja is szerepelt. A műsor a kongói utcagyerekekről szóló filmvetítéssel kezdődött, majd ezt követően kérte a színész-énekesnő a közönség segítségét. Elmondta, bármilyen segítség jól jön a rászorulóknak, de ő producerével, Perjés Jánossal együtt egy iskola felépülését támogatja.

A népszerű színész-énekes más karitatív szerepet is vállal, a soron következő feladata egy tahitótfalui gála lesz, amelyet ő szervez. Ezt a jótékonysági akciót egy tűzvész miatt fedél nélkül maradt falubelije megsegítésére hozta létre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!