Bulivan

2014.01.16. 15:51

Itt az Alterába programja

Egy hete még csak arról tudtunk beszámolni, hogy az V. Alterába főzenekara a Quimby lesz, ám a héten a szervezők már a teljes fellépő-listát közzétették.

Gyuricza Ferenc

A július 16-án kezdődő öt napos rendezvényen eszerint 26 előadót láthat a közönség, többségüket az alter-pop színtérről, de a rock, a punk, a heavy metal és blues is képviselteti magát. A szervezők elsősorban azokat a zenekarokat hívták meg, amelyek az elmúlt négy évben kiváló koncertjeikkel hívták fel magukra a figyelmet, de néhány olyan előadó is megjelenik, akik eddig még szerepeltek az Alterábán.

A fesztivál programja két színpadon zajlik, a kisebb programhelyszínen a nagyszínpad átszerelési szüneteiben 20-30 perces blokkokban feltörekvő zenekarok szórakoztatják a publikumot.

A napi bontás közzététel a hónap végére várható, de azt már tudjuk, hogy a Quimby mellett a Magna Cum Laude, Péterfy Bori és a Love Band, a Vad Fruttik. a Kiscsillag, a 30Y, a Depresszió, az Ismerős Arcok, a Deák Bill Blues Band, az Anna And The Barbies, az Alvin és a Mókusok, a Pál Utcai Fiúk, a Brains, a Firkin, a Fish, a Heaven Street Seven, az Ocho Macho, a Supernem, a Magashegyi Underground, Ed Philips és a Memphis Patrol, a Konyha, az Elefánt, a Soulwave, a Kocsmazaj, az Anonym Projet, valamint a Jóindulat is meghívást kapott a kisjubileumot ünneplő nyugat-magyarországi fesztiválra.

Rajtuk kívül várhatóan még további tíz zenekart láthat a közönség, szombaton és vasárnap, a délutáni órákban ugyanis egy tehetségkutató versenyt is rendeznek, aminek a közönség által kiválasztott legjobbjai az esti műsorsávban már a nagyok között is bemutathatják majd műsorukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!