Bulivan

2010.07.15. 19:33

Ma vehető utoljára Alterába bérlet

Egy hét múlva kezdődik a hazai fesztiválpaletta egyik legújabb rendezvénye, a körmendi Alterába. A három napos rendezvényre ma vásárolható utoljára kedvezményes áru bérlet, ezt követően már csak napijegyet tudnak a szervezők kibocsátani.

Gyuricza Ferenc

A július 22-én kezdődő fesztiválon a hazai alternatív és rockzenei színtár kiválóságai lépnek fel. A nyitó napon mások mellett az Ocho Macho, a Quimby és az Anima Sound System, pénteken a Depresszió, a Lord és a Blues Company, míg szombaton a Kiscsillag, a Vad Fruttik és a 30Y is koncertet ad. A rendezvényre ma még vásárolhatóak kedvezményes áru bérletek, ám holnaptól már csak napijegyet tudnak a szervezők biztosítani.

Újdonság, hogy a sátrazók az eredetileg tervezett ár feléért, mindössze napi 400 forintért pihenhetnek a fesztivál melletti kempingben. Szintén számukra jó hír, hogy a sátorhelyeket elfoglaló első 100 látogató ingyenes belépést kap a St. Gotthard Spa & Wellness élményfürdőbe. A jövő csütörtökön kezdődő rendezvény vendégei már kedden felverhetik a sátraikat, így lesz idő a koncertek előtti strandolásra is.

A rendezvényhez több kísérőprogram is társul, így július 24-én délelőtt tíz órakor a körmendi Városi Fúvószenekar lép fel a fesztivál területén. A koncert igazi különlegességnek ígérkezik, hisze számos közismert sláger, többek között ABBA-dalok, musical-betétek hangzanak el a programban. Erre a koncertre belépőjegyet nem szednek, de adományokat szívesen fogadnak a látogatóktól, az így összegyűlt pénzt legújabb CD-jük elkészítéséhez kívánják felhasználni a zenekar tagjai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!