Bulivan

2009.12.15. 15:16

Szexi playmate volt a Mikulás Fehérváron (pikáns fotókkal, videóval)

Beke Yvett, a 2006-os Playmate Of The Year verseny döntőseinek egyike ezúttal egy fehérvári szórakozóhely vendégeit kápráztatta el. A nyuszilány mikulásruhában érkezett, persze ne úgy képzeljük el, ahogy a hagyományos, pocakos kollégákét...

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A 33 éves szőke szépségről sokan nem gondolnák, hogy két gyemekes édesanya. Azt meg végképp nem, hogy valódi fogalalkozása magasépítő, hiszen építőipari szakközépben végzett. "Sárga sapkában kellett volna járkálnom az építkezéseken és 120 kilós embereket irányítanom. Szerintem kinevettek volna. Sose dolgoztam az eredeti szakmámban",  mondta egy, a velvet.hu-nak adott nyilatkozatában Yvett.

A Zirci születésű lány a vendéglátásban helyezkedett el, ám az élet nem volt kegyes hozzá: férje hét év munkával összehozott vagyonukat játszotta el egy rulettasztalon 2000-ben. Ekkor dönött úgy, gyermekeivel Debrecenbe költözik, s a vetkőzésből tartja fenn magukat.

Azóta belekóstolt a fitnesz világába, rengeteg időt tölt az edzőteremben, hiszen szeretne eredményeket elérni e téren is. Szabadidejében  pedig tánccsoportot működtet a cívis városban, olvashatjuk saját honlapján.

Beke Yvette erotikus autómosása:

Egy egész galériányi képet talál ide kattintva, az fmh.hu-n!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!