Bulivan

2010.04.10. 11:04

Új stúdióalbumot készít a Steve Miller Band

Bingo címmel jelenteti meg új stúdióalbumát a Steve Miller Band. A lemez érdekessége, hogy az amerikai rock and roll formáció 17 évvel ezelőtt vonult utoljára stúdióba. A felvételekre George Lucas birtokán, a Skywalker Ranch-en került sor.

Gyuricza Ferenc

A Steve Miller Band visszatérése a 2010-es év egyik szenzációjának is tekinthető, hiszen a világhírű amerikai zenekar már hosszú ideje inaktív. A csapat amúgy egyike a legsikeresebb rock and roll formációknak, lemezeikből több mint ötven millió példány kelt el eddig világszerte, csak a Greatest Hits 74-78 című válogatásalbum 13 millió eladott példányt eredményezett.

 

 

 A Bingo című új album producere a világhírű Andy Johns volt, aki korábban Jimi Hendrix, a Led Zeppelin, a Rolling Stones és a Van Halen lemezein is dolgozott. A korong további érdekessége, hogy azon még hallható lesz a 2009-ben elhunyt szájharmonikás Norton Buffalo játéka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!