Bulivan

2010.07.08. 11:14

Viktor az élre tört

Bár a Csillag születik című televíziós tehetségkutató második szériájában nem sikerült a győzelem Varga Viktornak, az élet azonban hamar kárpótolta a fiatal énekest, hiszen első saját dala, a Lehet zöld az ég a legjátszottabb dallá nőtte ki magát. Az említett szerzemény mind a rádiók, mind az egyik országos tévécsatorna listáján az első helyen áll.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Varga Viktor a Lehet zöld az ég című dalt az Amerikai Egyesült Államokban vette fel, a stúdióban olyan ismert session-zenészek közreműködésével, mint a trombitás Bijon Watson, a basszusgitáros Lyman Medeiros vagy a dobos Blake Paulson. Előbbi Natalie Cole, Michael Bublé, Alicia Keys, Chaka Khan, Prince, Mariah Carey, Eric Benet és Diana Krall dalaiban működött közre, Lyman Medeiros szintén Michael Bublé kísérőzenésze volt, a dobos Paulson pedig Miley Cyrus és a Jonas Brothers mellett dolgozott. A nemzetközi hírű közreműködőket Varga Viktor producere, a magyar származású, de Amerikában élő zongorista-dalszerző, ifjabb Malek Miklós verbuválta össze.

A fiatal magyar énekes első kislemeze hetek óta a legjátszottabb magyar dalnak számít, ráadásul nemcsak a rádiókban, hanem az ország egyik zenés tévécsatornáján is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!