a rajongó

2017.12.07. 10:42

1,1 millió követőjével osztotta meg Plácido Domingo a Virtuózok kisfilmjét

Maestro Domingo nagy támogatója a Virtuózok műsornak és a műsorban felfedezett fiatal tehetségeknek, melyet a Kis Virtuózok Alapítvány múlt héten egy videóval is megköszönt a Maestronak.

A világhírű művész 2016 augusztusában a Budapest Sportarénában együtt koncertezett Váradi Gyuszival a Müpa szervezésében – írta a lokal.hu.

Plácido Domingo mindig elismerően beszél a Virtuózok című műsorról. Legutóbbi látogatásakor kiemelte, a műsor segítségével a klasszikus zene szélesebb rétegekhez is eljuthat, a magyar klasszikus tehetségkutatót pedig a világon egyedülálló műsornak nevezte.

Maestro Domingo több alkalommal találkozott a komolyzenei tehetségkutató tehetségeivel, Boros Misivel, Váradi Gyuszival, Sándor Zoltánnal, Tóth Bettinával, Kiss Zoltánnal, Demeniv Mihállyal, Szüts Aporral és Gyöngyösi Ivettel.

Az idén 3 éves Virtuózokat támogató Kis Virtuózok Alapítvány ösztöndíjrendszer segítségével, tehetséggondozással, hangszerek vásárlásával, hazai és nemzetközi koncertek szervezésével, mentor programmal, kiváló tanárok oktatók bevonásával támogatja a tehetséges gyermekeket rendszeres anyagi és szakmai támogatást, egyszóval erős, megtartó hátteret biztosítva számukra.

Plácido Domingo a 3 éves születésnapra készült videót maga is megosztotta követőivel és boldog évfordulót kívánt a Virtuózoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!