gólyahír

2018.03.01. 14:42

Görög Zita ismét terhes

A műsorvezető harmadik gyermekét várja.

Nyíregyháza, 2012. május 17. Görög Zita modell hûtõgépet szerel össze a gyártósoron az Electrolux nyíregyházi hûtõszekrénygyárában. Az Electrolux harmadik alkalommal rendezte meg a Jótékonysági Mûszakot, melyen ismert közéleti személyiségek, celebek vettek részt a hétköznapi termelésben. A munkából befolyt 800.000 forintot a Mosolygó Kórház mûködésére adományozta a gyár. MTI Fotó: Balázs Attila

Megható posztban osztotta meg a világgal Görög Zita, hogy ismét állapotos: Lotti és Milán után ugyanis egy újabb gyermek érkezik életébe.

Zitának és párjának, Laczkó Zsolt focistának ez lesz az első közös gyereke. A modell és műsorvezető Instagramján hosszasan vallott szerelmükről és arról, hogyan jutottak el idáig.

 

„Csendben vártuk, vajon az elmúlt évek kudarcai után, végre megérkezett e életünkbe az a személy, akivel a hétköznapok valódi örömmel telnek, nem pillanatnyi nevetés, nem csak szerelem vagy humor, nem csak vágy, szenvedély... Akivel az ebéd nem az utolsó falatig tart, akivel a gyermekeim igazi szövetséget tudnak kötni, akárcsak én ❤

Mi tudtuk, éreztük ez most tényleg valami más, valami földöntúli, mégis megfogható és a jelen értekein alapuló kapcsolat. De annyira jó volt összegömbölyödni és kizárni ebből a nagyvilágot. Erősen,stabilan és boldogan osztjuk meg veletek, közös élétünk legszebb hírét, mert azért néha nehéz bent tartani a pillanat szépségét.?? Kisbabánk lesz...”

Borítókép: Görög Zita egy jótékonysági eseményen 2012-ben / MTI Fotó: Balázs Attila

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!