meglepő

2020.11.14. 08:35

Ezzel a trükkel oldja a stresszt Győrfi Pál (videó)

Több módszere is van.

Fotós: Szigetváry Zsolt

Győrfi Pálnak az Országos Mentőszolgálat sajtószóvívőjeként minden nap helyt kell állnia, és tragikusnál tragikusabb eseményekről kell beszámolnia, ami embert próbáló feladat lenne bárkinek. A szóvivő nem is titkolja, hogy nem könnyű pályát választott és neki is szüksége van arra, hogy levezesse valahogy a feszültséget, feldolgozza a napi történéseket.

A mentős most Nagy Daniella újságíró Hajnali című blogjában elmesélte, mi segíti át őt a nehézségeken.

Minden második reggel futni megyek. Fél órát, egy órát futok körülbelül, és az alatt átgondolom az életemet, rá tudok egy kicsit messzebbről nézni a mindennapi problémáimra. Valahogy így egy nagyobb képet látok az életemről, erre törekszem is, és tök jó hatása van túl a fizikai hatásán

– mesélte Győrfi, aki egy másik, eddig titkos időtöltéséről is lerántotta a leplet.

Szoktam zongorázni, az is tök jó, ha egy feszkós nap után leülök. Itt az irodámban is van egy zongora, ha délután már nincs itt senki, akkor odaülök, dallamokat próbálok kitalálni és picit megfeledkezek azokról az ügyekről, amik egyébként lehet, nyomasztanának.

A mentőszóvivő az interjúban azt is elmesélte egyébként, hogy mit szól a róla készült mémekhez, és miként hat a mosoly a szorongásra – szúrta ki a Bors.

Borítókép: Győrfi Pál egy fővárosi sajtótájékoztatón 2020. május 6-án

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!