Ország-világ

2020.12.04. 13:05

Hú, de megöregedett David Beckham!

A korábbi válogatott futballista régóta az egyik arca a malária elleni harcnak, s most egy kampány kedvéért 70 évesre öregítették az arcát.

Former England international footballer David Beckham arrives at Bromley Magistrates Court in Bromley, south-east of London on May 9, 2019, where his case of driving whilst using a mobile phone is being held. (Photo by Daniel LEAL-OLIVAS / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Daniel LEAL-OLIVAS

Beckham őszülő, ritkuló hajjal, öregségi foltokkal a bőrén, ráncokkal az arcán. A külsejére mindig kényes híresség a jó ügy érdekében ment bele, hogy 25 évvel későbbi önmagaként tűnjön föl egy kampányban. A malária elleni harc egyik szószólójaként hívja fel a figyelmet arra, hogy ez a betegség milliók életébe kerül, ezért tenni kell ellene.

25 évet öregítettek digitálisan David Beckhamen
Fotó: Malaria Must Die campaign

S az elképzelt – optimista – jövőből, kedves idős úrként már a kór végét ünnepli.

A malária elleni küzdelem közel áll a szívemhez, mert a betegség rengeteg emberéletet követel, és lehetőségünk van ezen változtatni

– mondta Beckham. – 2009 óta dolgozom a Malaria No More UK-vel, támogatva a kampányokat, amelyek mindig nagyon kreatívak és felkeltik a figyelmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!