Ország-világ

2021.02.19. 07:30

Gólyahír: Bereczki Zoltán újra apa lesz

Csodálatos örömhír érkezett: újra apa lesz Bereczki Zoltán, kedvese már a harmadik hónapon is túl van.

Forrás: hot!

Bereczki Zoltán újra apa lesz! A színművész és kedvese, Bata Éva az év második felére várja első közös gyermeküket. A két művésszel szinte madarat lehetne fogatni a boldogságtól, hiszen gyermekük érkezése a két évvel ezelőtt kezdődő hatalmas szerelmük igazi beteljesülése – írja a Blikk nyomán a Ripost.

„Valóban igaz a hír. Mindenki nagyon boldog és mindenki nagyon jól van”

– erősítette meg szűkszavúan a közös baba érkezését Bereczki Zoltán menedzsere, Ferenczi Orsolya, aki részleteket nem szeretett volna elárulni. Színházi berkekben viszont egy ideje már sugdolóztak arról, még az idén megérkezhet a színészpár gyermeke.

A párost a munka hozta össze több mint két évvel ezelőtt
Fotó: Bors / Csányi Kriszta

 

„Éva túl van az első trimeszteren, azaz a harmadik hónapon, így lassan már látható is, hogy babát hord a szíve alatt. Éppen ezért egy szakmai döntést is meg kellett hoznia, minden olyan színházban, ahol játszik, jelezte, hogy ha a következő hetekben, hónapokban, amennyiben beindul esetleg a színházi élet, akkor nem tudja vállalni a szerepeit, ugyanis egy sokkal nagyobb feladat vár rá idén” – árulta el a Blikknek egy informátor, aki szerint csak idő kérdése volt, hogy Bereczki Zoltán és Bata Éva családot alapítson, hiszen ritka nagy szerelem az övék. A színész korábban elmondta: már az első találkozásukkor érezte, valami megváltozott az életében.

„Akkor volt egy pillanat, egy kézfogás, amit nemcsak a tenyeremmel éreztem, hanem a gerincemen is végigfutott. Nem tudtam, hogy ebből szerelem lesz, de reméltem”

– fogalmazott a hot! magazinnak Bereczki. Magánéletéről sokat nem tudni, ugyanis nem veri nagydobra a mindennapjait, ám az bizonyos, annak része előző házasságában született kislánya is.

„A karantén, az összezártság megerősítette a kapcsolatukat, mindketten rájöttek, milyen erős érzelmek kötik össze őket” – mondta az informátor a két színész szerelméről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!