Bulvár-celeb

2021.03.16. 18:20

Kiderült: Gáspár Zsolt gyújtotta fel a nádast Győzikéék háza mellett

Nem tagadja, ő gyújtotta fel testvére háza mögött a nádast, az allergiát okozó növényeket akarta elpusztítani.

Forrás: tv2

Gáspár Győzőék a kertjük mögött óriási tűzre lettek figyelmesek, a lángok pedig már a közel 3 méteres kerítés fölé értek. Azonnal hívták a tűzoltókat, Bea pedig a házuk kamerájának köszönhetően megpróbált utánajárni, ki gyújthatta fel a nádast – írja a Borsonline. Kiderült, a napokban még a koronavírussal küszködő sógora, Gáspár Zsolti volt, aki a Rádió 1 Balázsék című reggeli műsorban beismerte tettét.

Beának a fakanalat kellene megfogni, és a főzésével kellene szerepelni

– kezdte felháborodva Gáspár Zsolti. – Ez biztonságos volt, nem gyújtom magamra a lakást. Igen, én vagyok újságpapírral a kezemben a kamerán, miért tagadnám le? Az ikergyerekeim nagyon köhögnek a nádtól, és felénk fújja a szél. Tisztasági gyújtást csináltam, erre már ők mindjárt mentek kamerával – mondta a fiatalabb Gáspár, majd hozzátette, a tűzből senkinek nem lett volna problémája.

Nem vagyok én bűnöző, hogy szólnom kellene mindenkinek. A saját tulajdonunk az a nádas.

Beának semmi baja nem lett, csak körbehaknizik most mindent. Vittem magammal egy kis újságot, hogy tudjam szórakoztatni magam. Olvasgattam közben. Fiúk, a bolhából csináltak elefántot – hangsúlyozta Zsolt, majd hozzátette, a problémát elhárította, most már a gyerekeit is ki tudja engedi az udvarra, a pollennem zavarja tovább őket – írja a lap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!