Bulvár-celeb

2021.06.06. 11:30

Válságban van Harry és Meghan házassága?

Egyre mélyül a szakadék Harry herceg és Meghan Markle között.

Egyre többen mondják el a véleményüket Harry hercegről és Meghan Markle-ról. Nemcsak a rajongók, bennfentesek és szakemberek is elemezték, milyen lehet a kapcsolatuk. Diana hercegnő egykori inasa szerint Meghan teljesen kifordította önmagából Harryt, elvakította, hogy még a saját családjára is képes volt rátámadni – írja a Borsonline.

„Azonban egyszer leszáll a köd Harry agyáról, lecsillapodik a nagy pörgés

 

– nyilatkozta Paul Burrell.

András herceg exe, Lady Victoria Hervey szerint válásra ítéltetett a házasságuk, hiszen még az udvarlási időszak sem volt túl hosszú. Ezen a véleményen van Burrell is, aki szerint a sussexi pár házassága már most is ingatag, hiszen Meghan rafinált fondorlatokkal és manipulálással irányítja a herceget. Ennek azonban meg lesz az ára.

A szakadék mégis Diana hercegnő miatt mélyülhet el a házastársak között. 2022 nyarán mutatja be a Netflix az új dokumentumfilmjét, amit Diana hercegnő halálának 25. évfordulója alkalmából készítenek el. Ez a 2017-es Diana: Saját szavaimmal folytatása lesz, amiben még több titokra derül fény a hercegnővel kapcsolatban. A pletykák szerint a filmben videó- és hangfelvételeket fognak bemutatni, olyan beszélgetésekről, melyet Diana a beszédtanárával, Peter Settelennel folytatott, vagy éppen amelyeket oda-vissza küldött életrajzírójának, Andrew Mortonnak.

„Kétségtelen, hogy több titkot lepleznek le, és ez jobban bemutatja, ki is volt ő valójában. Diana ebben az időszakban már rendkívül paranoiás volt, a fejébe vette, hogy a sajtó bepoloskázta az otthonát, és mindenhova követik már. Egyszer azt kérte tőlem, hogy emeljem fel a padlódeszkákat, illetve bizonyos idő után mindig megszakította velem a telefonbeszélgetést” – magyarázta Burrell.

A dokumentumfilm botrányos és privát pillanatokat mutathat be Dianáról, ezt viszont Harry nem nézi majd jó szemmel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!